Vitorlázás, mint szülinapi ajándék

A férjem egy igazi műszaki zseni. Mindent szeret, ami ezzel kapcsolatos, sőt a hétvégéken imád a mindenféle műszaki kütyükkel babrálni. Azokat javítgatni vagy valamilyen új dolgot kreálni belőle. Én teljes antitálentum vagyok hozzá, de nekem ez nem gond, sosem érdekelt igazán és azt hiszem, hogy már sosem fog.

Mivel különleges vonzódása van a hajókhoz és a vitorlásokhoz, így gondoltam, hogy idén a születésnapjára valami különlegessel lepem meg. Ezért döntöttem a https://balatonpro.hu egyik ajánlata mellett, egészen pontosan a vitorlás kirándulásnál, amihez még kapitányt is biztosítanak.

A balatonpro.hu honlapján a szolgáltatások között tudjuk kiválasztani a vitorlázós programot. Alapból egy-két órás hajókázás van benne a programban, de igény szerint ez lehet több is, 4-5 órás vagy akár 8 órás programra is van lehetőség. A díjszabást az oldalon található táblázat tartalmazza, mely alapján az ár az adott hónaptól és attól függ, hogy hétközben vagy hétvégén szeretnénk igénybe venni ezt a remek szolgáltatást.

https://balatonpro.hu

Ha valaki csak a hajót rendeli meg és mást nem szeretne, természetesen van lehetőség arra, hogy felvigyen ételt és italt is a hajóra. Aki viszont nem akar ezzel foglalkozni és inkább italcsomagot rendelne, az választhat alkoholos és nem alkoholos italok közül egyaránt.

Az ajánlatkéréshez vagy megrendeléshez a https://balatonpro.hu honlapon található űrlapot kell kitölteni. Ebben meg kell adni a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, ki kell választani az esemény típusát, időpontját és egy rövid üzenetben azt is leírhatjuk, ha van bármilyen egyéb kívánságunk.

Számunkra nagy élmény volt ez a rövid vitorlázás és azóta csak ajánlgatjuk másoknak.