Veterán autók vs. kézműves kozmetikumok

A férjem és én alapvetően két külön világ vagyunk. Én a natúr kozmetikumok nagy híve vagyok, míg ő a veterán autókért rajong. Szabadidejében 3 éve szerel egy őskori Fiat Nouva 500 kisautót. Nem tudom, hogy valaha el tudja-e indítani, de ő arról álmodozik, hogy egyszer ennek is eljön az ideje, és akkor elmegy vele egy veteránautó találkozóra.

Az én hobbim viszont ennél sokkalta kézzelfoghatóbb. Elég erről megkérdezni a barátnőimet, akik a névnapjukra, szülinapjukra saját készítésű szappant, arckrémeket és testápolókat kapnak tőlem mindig ajándékba. De a legegyszerűbb az lenne, ha valaki bekukkantana fürdőszobámba, ahol kizárólag csak az általam készített pipereholmik találhatók.

Ha valaki azt gondolná, hogy ennyiféle kozmetikum megalkotásához hosszú évek tapasztalatai szükségesek, az nagyot téved! Az alapelvem: Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu , vagyis mindent a pipereporta.hu webshopról rendelek. Erről az oldalról szerzem meg azt a tudást is, amely a szappanok, krémek elkészítéséhez szükséges.

A pipereporta.hu oldalán ugyanis könnyen megtalálható minden, ami a természetes kozmetikumok előállításához szükséges. Az egyszerűen használható weboldal bal oldali függőleges menüsorát használva mindenre rálelhetünk. Itt szappanöntő formákat, illóolajokat, színezőket, sőt tégelyeket, flakonokat, valamint speciális kozmetikai alapanyagokat is beszerezhetünk.

Talán kevesen hallottak még a bisabolol, ichtiol, nátrium-laktát, vagy titán-dioxid alapanyagokról, amelyek természetesen  mind megtalálhatók szintén a Pipere Porta kínálatában. A weboldal blogját és az itt található oktatóvideókat böngészve azonban már jó ismerősökként üdvözölhetjük ezeket az alapanyagokat is.

Nemsokára pedig úgy belejövünk a házi kozmetikumok készítésébe, hogy számunkra is egyértelmű lesz, hogy kozmetikai alapanyagot csak a pipereporta.hu-ról rendelünk, vagyis a jeligénk: Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu.