Veterán autók helyett mobilok

Az apukám imádja a veterán autókat. Nem élünk nagy lábon, szóval nem lapulnak veterán autók a garázsunkban, viszont ha valahol kiállítás van, vagy egy-egy műsorban, videóban feltűnnek, akkor apa olyan izgatott lesz, mint egy kisgyerek. Imádom ilyenkor figyelni a reakcióit, mert tényleg nagyon aranyos és kicsit vicces is egyszerre. Az az ártatlan lelkesedés maximálisan kiül az arcára és persze egyből el is kezd nekünk lelkesen magyarázni a veterán autókról, amit mi persze türelmesen meg is hallgatunk. Azért olyankor közbe szoktam szólni, amikor sokadjára meséli ugyanazt – komolyan, ember legyen a talpán, akinek ehhez van idegrendszere, na meg van rá ideje. De közben meg akarom, hogy érezze, kíváncsi vagyok az ő világára, érdeklődési körére.

Ugyanis ő is mindig így állt az én dolgaimhoz: én gyerekkorom óta a telókkal voltam így, főleg mióta okostelefonok vannak, azóta indult be igazán a lelkesedésem. Ezért is üt mellbe a dolog, amikor telefon szerviz keresésében vagyok épp, mert fizikailag rossz érzés, ha a mobilom nincs a legjobb állapotban. Szerencsére úgy tűnik, hogy megtaláltam azt a tuti telefon szervizt a fővárosban, ahová ezentúl is szívesen térek majd vissza – profi munkát végeztek ugyanis tök korrekt áron, ráadásul nagyon kedvesek is voltak az ott dolgozók. Ez a telefon szerviz nem más, mint az LCD FIX, és tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róluk. Amikor betört a kijelzőm, azt gondoltam, akár napokig is eltarthat, mire vissza fogom kapni az imádott kis készülékemet. Erre kiderült, hogy akár meg is várhatom a helyszínen a szervizt, mert egy órán belül meg tudják csinálni. Nem hittem a fülemnek, erről álmodni sem mertem! Nagy mázli, hogy rátaláltam erre a szervizre, és nektek, olvasóknak is csak ajánlani tudom ezt a profi csapatot.

Hiszen sosem jöhet rosszul az, ha első kézből értesülsz egy megbízható szolgáltatóról, aztán feljegyzed magadnak, és ha megtörténne a baj, akkor egyből kéznél lesz az LCD FIX elérhetősége! Egyébként a weboldalukat kifejezetten a figyelmetekbe ajánlanám, ugyanis sok hasznos információt találhattok meg ott. Nem csak kijelzőt cserélnek helyben és gyorsan, hanem akkumulátort is, plusz mobil adás-vétellel is foglalkoznak, plusz kiegészítők is kaphatóak náluk. Ilyen egy igazán profi, sokoldalú mobil szerviz, legalábbis szerintem! Irány az lcdfix.hu, ha még több infóra van szükséged…