Veterán autók és útnyilvántartás

A múltkor párom szüleinél voltunk és lenn tv-ztünk a nappaliban, amikor is az egyik műsorban néhány veterán autócsoda tárult elénk. Az értékükről beszéltek a riportban, illetve arról, hogy milyen elszánt, és mondhatni megszállott gyűjtők vannak a műfajban. Én nem nagyon értek az autókhoz, nem is vezetek, de még az én szemem is azt mondja, hogy igazi gyöngyszemek, szinte művészeti alkotások találhatóak a veterán autók között. Az mondjuk nagyon durva szerintem, hogy milyen árakon cserélnek gazdát az ilyen autók. És az is tök furcsa, hogy van olyan, aki használja őket a mindennapokban, mások pedig – mint egy műtárgyat – megszerzik és biztonságos helyen őrzik, nem használják. Érdekes, nem?

Leendő apósom nagy autós, úgyhogy innen adta magát számára a téma, és el is kezdett egy appról beszélni, amit nemrégiben fedezett fel, ez nem más volt, mint a RoadRecord app. A lényeg, hogy a segítségével baromi könnyen kezelhető az útnyilvántartás, ami sok cég számára jelent nagy segítséget, de egyéb funkciói is vannak, szóval egy igen kompakt segítőtárs a mindennapi ingázások során. Bár tényleg nem értek az autókhoz, de tökre kíváncsivá tett, ahogy mesélt erről, úgyhogy fel is néztem utána a weboldalra, ahol például ilyenekről is lehet olvasni, hogy nav gépjármű norma, az útnyilvántartás szabályai, vagy hogy csapatmunka esetén hogyan működhet az útnyilvántartás. Nem a nav gépjármű norma témájánál ragadtam le – nem meglepő módon -, és ezek még csak a menüpontok voltak. Utána fedeztem csak fel, hogy blogjuk is van, ahol még több hasznos infót és tanácsot lehet olvasni autó és biznisz témában, sőt akár állami pályázatokról is, ami a témába vág. Szerintem tök szuper, hogy erre is gondoltak, hogy legyen egy blog felület, ahol még több izgalmas dolgot olvashatnak az érdeklődők! Plusz bemutató videó is van a RoadRecord használatához, szóval tényleg nem lehet hasznos tudás nélkül távozni az oldalról, ha pár percnél több időt időzöl el a linken, ezt mindenféle túlzás nélkül állíthatom nektek.

Nekem ez egy izgalmas kitérő volt, és ki tudja, mikor lehet a jövőben személy szerint hasznos, amit itt elolvastam most? Sose lehet tudni… Sőt, remélem, hogy már azzal is tudtam segíteni valakinek, hogy itt a blogon írtam róla egy kicsit. Tényleg jó dolognak tűnik ez a RoadRecord…