Veterán autók és cégünk porcicái

A cégvezetés azt találta ki nálunk, hogy a hétvégi csapatépítés során látogassunk el a városban megrendezésre kerülő veterán autós felvonulására is. Most kivételesen volt kedvem részt venni ezen a csapatösszetartáson, tetszettek a programok, köztük az autók felvonulása is. Amikor leparkoltak, körbejártuk és megcsodáltuk ezeket a muzeális darabokat, és ámultunk azon, hogy milyen sokat fejlődött a technika napjainkban. Fényesen kitakarítva mint egy-egy ritka ékszer felöltöztették a parkolót megjelenésükkel.

Az ügyvezetőnk az egyik pillanatban megjegyezte, hogy ezek az autók egyidősek lehetnek a cégünk porszívóival, de a mieinkkel ellentétben mégis kifogástalanul működnek. Tudtam, hogy elégedetlen a vezetőség a takarítógépekkel a munkahelyen, de ettől a megjegyzéstől motiváltnak éreztem magam, hogy hétfőre egy komoly ajánlatot tegyek le a főnökünk asztalára a takarítással kapcsolatos ötleteimet illetően. A rendezvényen a sok új ismeretségnek és beszélgetésnek köszönhetően, kaptam is egy jó tippet a takarítógépek bérlésére.

Így jutottam el a greenwaykft.hu weboldalára, ahol kis utánaolvasást követően megtudtam, hogy komoly gépparkkal (Porszívó és egyebek) állnak a partnereik rendelkezésére. Konktéran a porszívó berendezéseikre kerestem rá elsősorban (pedig vannak nagyon vonzó látványú nagygépeik is), ahol három különböző típussal ismerkedtem meg. Mindhárom készülékhez PDF formátumban is találtam leírást, amit akár a weboldalról ki is lehet nyomtatni.

Porszívó

A Taski Jet 38/50 típusnál a hatékonyságát emelték ki a tulajdonságai közül. Kellemes levegőt hagy maga után, könnyen mobilizálható, összetett tulajdonságokkal rendelkező porszívót ismertem meg benne. Az ágyakat és a bútorok körüli részeket is makulátlanul tisztítja, vízszintesen is használható rugalmas kefeszerkezettel tervezett gépről van szó az esetében. Jó, ha egy ilyen komplex tudású gépezet kéznél van, a kívánt tisztaságot a segítségével könnyen el lehet érni.

A másik porszívó a Taski Aero 8/15 modell a rendkívül erős szívófejével hívja fel magára a figyelmet. A nagy teljesítményéhez képest finoman és halkan dolgozik, a kiegészítők pedig nagyon praktikusan cserélhetőek. A modern technika egyik csúcspéldányával találkozunk ebben a porszívóban is, a használata pedig meglepően egyszerű. A hatékonyságát ennek a modellnek is érdemes kiemelni, többféle extra funkció tudásának a birtokosa. Remek alternatívája az előbb megismert típusnak. Egy újabb prémium termék a Taskitól. Mivel egy feltűnően halk porszívóról beszélünk, érdemes figyelembe venni, hogy bármilyen környéken és bármilyen napszakban bátran használható. A folyamatos és rendszeres munkára tervezték, ugyanakkor azt is figyelembe vették, hogy kényelmesen lehessen vele dolgozni.

A harmadik elérhető modell a Taski Aero BP a háti porszívók legjobbja szerintem. Egy felhasználóbarát porszívóról van szó, aminek alig van súlya, annyira könnyű. Amennyire pici a tömege, annál hatékonyabb képességekkel bír. A lépcsőkön, és liftben porszívózva kitűnik a tudásával, de a bejáratok tisztítására is tökéletesen alkalmas. A Taski márka diszkrétre és sokoldalúra tervezte ezt a típust. Akkumulátorral működik ezért könnyű vele mozogni és távolságokat bejárni. Egy igazi “három az egyben” porszívó, hiszen hátporszívóként is működik, a hagyományos porszívó tulajdonságait is birtokolja, és légfúvó is egyben. Az akkumulátora lítiumos, az újratöltés mindössze kilencven percet vesz igénybe.

Miután három ilyen kiváló teljesítményű porszívót ismertem meg a Taski márkánál, érdemesnek találtam a greenwaykft.hu elérhetőségeit is megnézni. A GreenWay irodája Budapesten található, a Teve utcában, e-mailben és telefonon felvehetjük velük a kapcsolatot. Az elérhetőségeik fel vannak tüntetve az oldalon.

A három porszívó bemutatását este átküldöm e-mailben főnökömnek, és nagyon remélem, hogy hamarosan kapcsolatba lépünk a greenwaykft.hu-val. Addig is ajánlom más tisztaságszerető cégek figyelmébe, hiszen a mienket már felkeltette.