Te hallottál már a székhelyszolgáltatásról?

Egy műszaki magazin olvasása közben a férjem beviharzott a szobába és megkérdezte tőlem, hogy én hallottam-e már a székhelyszolgáltatásról. Mivel korábban nem találkoztam ezzel, így számomra is újdonság volt. Ezért elmesélte nekem, hogy mit talált és, hogy ez mennyire hasznos dolog.

A Székhelyszolgáltatás oldalán minden fontos információt megtalált, amire csak szüksége lehetett. A weboldal nagyon szép a design, a színek jól lettek megválasztva és nagyon átlátható, minden egy helyen van. Ennek köszönhetően könnyem meg lehet találni mindent, nem kell plusz oldalak megnyitni, ha keresünk valamit.

A szolgáltatás Budapesten és Újlengyelben érhető el. Vannak Pest megyében is olyan települések, ahol nem kell iparűzési adót fizetni, mint pl. Újlengyel. Ilyenkor nem kell külön telket vennünk vagy a saját tulajdonunkra bejegyezni a szolgáltatásunkat, hanem megbízzuk a Székhelyszolgáltatást és ők megteszik ezt helyettünk. Ezért is hasznos az újlengyel székhelyszolgáltatás

Ennek több előnye is van:

A székhelyünkön nem kell külön adminisztrációt fenntartani és irodát bérelni, a küldeményeket átveszik helyettünk, nekünk nem kel velük ilyen szinten foglalkoznunk illetve a hatósági intézkedések nem a saját otthonunkban történik.

A Székhelyszolgáltatást azért lehet érdemes megbízni, mert 11 éves tapasztalattal rendelkeznek, tehát tudják mit csinálnak és minek mi a hivatalos rendje. Szoros kapcsolatot ápolnak ügyvédi irodákkal így törvényesen és jogszerűen tudnak minden esetben eljárni. Illetve pénzügyileg stabilak.

Ha vállalkozást szeretnél indítani vagy már van vállalkozásod, de szívesen változtatnál a székhelyén, akkor a Székhelyszolgáltatás segítségével ezt megteheted. Az újlengyel székhelyszolgáltatás pedig garantáltan jó választás.