Szarkalábak: A korral együtt mindenre igaz, hogy csak nemesedik

Bár ezt minden bizonnyal sokan próbálnák megcáfolni, én tényleg úgy vélem, hogy a kor előrehaladtával a dolgok nem pusztán öregszenek, hanem a legtöbb esetben egyre nemesebbé is válnak. Igaz ez a jó borra, egy gyönyörű állapotban lévő veterán autóra és persze ránk, emberekre is. Lehet az nő, vagy férfi, akiről most beszélünk, szerintem teljesen mindegy. Az idő előrehaladtával, ahogy megjelennek először az apróbb szarkalábak, majd persze a mélyebb barázdák is az arcon, majd a test többi részén is nem csak annyi történik, hogy a bőr öregszik és elveszíti a korábbi rugalmasságát, a lélek egyre nemesebbé válik, a személyiség pedig letisztul és kiforrja magát.

A veterán járművek világában is valami hasonlóról van szó. Bár ebben az esetben talán nem jelennek meg sérülések az autón – jó esetben -, annak formaterve, a részletekben rejlő kidolgozottsága egyre nagyobb rivaldafényt kap a mai tömegcikkekkel szemben. Így egy szép állapotban megtartott autó nem hogy elöregedik, de annál értékesebbé válik, minél több ideig képes megőrizni kezdeti ragyogását. Ez a ragyogás pedig annál nagyobbá válik, minél régebbiek azok a stílusjegyek, amiket még a gépezet magán hordoz. Nagyra becsülöm azokat az embereket, akik képesek ezeket a négykerekűeket megőrizni olyan formában, mintha csak most gördültek volna le a futószalagról – pedig volt az már akár 55-75 évvel ezelőtt is. Azokat pedig hasonlóan tisztelem, akik kitanulták annak a művészetét, hogy hogyan szerezzék vissza egy-egy olyan veterán autó fényét, amelyen talán jobban fogott az idő vasfoga. Mert ami nekünk még látható történelem, az az unokáinkig csak akkor maradhat fenn, ha mi magunk is vigyázunk rá és tovább örökítjük ezt a nemes hagyományt.

Igaz mindez természetesen az emberi szervezetre s testre is valamennyire. És mondhatjuk, csak akkor ismerhetjük meg az unokáinkat, ha vigyázunk arra a testre, amiben a mindennapjainkat tengetjük… Megvan az ideje a szórakozásnak, a mértékletes önpusztításnak és a regenerálódásnak is. De végső soron mindenki eljut arra a pontra az életében – előbb, vagy utóbb -, hogy mindent meg akar tenni az egészségéért. Lehet szó itt vitaminokról, szervi egészségről, mentális egészségről, de akár még a bőrünk egészségéről is – hiszen ezek mind-mind összefüggő dolgok. A bőrünk, különösen az arcbőrünk az egyik legjobb markere annak, hogy milyen életet élünk. A korai szarkalábak nem viccelnek, ahogy a szembetűnő elszíneződés, napfoltok, vagy akár a túlzott zsírosság is azt jelzi, hogy valamit nem a szervezetünk igénye szerint csinálunk. Persze van egy természetes öregedése a bőrünknek is, azonban ha ez a várttól eltérő formában jelenik meg, akkor valóban képbe kerül minden külső tényező, ami ezért felelős lehet. Ide tartozik, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, a zsíros ételek és nasik mértéktelen fogyasztása és korunk egyik legveszélyesebb fegyvere: a stressz. Bizony ám, szerintetek miért ráncosodnak hamarabb a mai fiatalok? Hát mert rengetegeknél jellemző egyfajta generalizált szorongás, ami eredhet a klímaváltozásból, a járványoktól, a háborúktól, vagy egyszerűen csak a mindennapi megélhetés nehézségéből is. Ez pedig, még ha nem is tudatosul bennünk, hogy vele élünk nap, mint nap, elképesztő módon befolyásolja a bőröregedést.

Nem meglepő az sem, hogy a korai bőröregedés sokak hiúságát bántja, így mindenki a maga szintjén tesz azért, hogy eltüntesse ezeket az apró tökéletlenségeket. Az InstanTENSE Plus kínálatában például elérhető egy olyan szérum, ami kimondottan a szemünk környékét célozza meg azzal, hogy feltölti ezeket a kellemetlen redőket. Itt nem egy olyan termékről van szó, ami csilliárdokba kerül és vagy hat, vagy nem, hanem egy jól bevált készítményről, amiről háziasszonyok sokasága zeng ódákat a weboldalon. Az instantense.hu oldalt kell beütni a keresőbe és már látjátok is, hogy miről beszélek…

Itt arról van szó, hogy ez a készítmény bizony képes arra, hogy akár néhány perc leforgása alatt elhalványítsa a szarkalábakat és feltöltse az apróbb ráncokat az arcon. Az eredmény valóban látványos, több előtte-utána fotót is láthattok a vélemények között a weben. Reggelente ez minden bizonnyal egy nagyon kellemes érzés, hogy hiába ébred valaki erős szarkalábakkal, a szérum használata után, mire elfogy a reggeli narancslé, addigra ezek a kis aranyosok felszívódnak. A készítmény hatóideje pedig szerintem egészen briliáns, hiszen akár egy egész napon keresztül képest megtartani arcunkon ezt a simaságot.

A szarkalábak végleges eltüntetése érdekében pedig érdemes nem csak alkalmi jelleggel használni a szérumot, hanem a reggeli rutin részévé tenni és minden napot ezzel kezdeni. Szerintem az mindenkinek jóleső érzés, ha a bőrét feszesnek és egészségesnek látja minden reggel, mint gyerekkorában látta.

Az InstanTENSE Plus hosszú évek munkájának és kutatásának terméke, ami garantálja az eredményességet. Ha ez még nem volna elég garancia, a weboldalon a felhasználói vélemények mellett független klinikai vélemény is található a termékről. Sőt, nekem az már önmagában egy vélemény, hogy ez a szérum bekerülhetett a patikák kínálatába – vagyis tényleg jó, valóban működik a szarkalábak és ráncok csökkentését illetően.

A hatóanyagok körében azt gondolom, hogy nagy meglepetés talán nincs, hiszen a weboldalról tudható, hogy itt a cél a bőr rugalmasságának visszanyerése. Ehhez pedig a legjobb összetevőket vegyítették össze a szérumban, mint például a hialuronsav, ami az ilyen jellegű termékeknek tulajdonképpen az egyik legalapvetőbb alkotója. A kulcs talán mégis inkább abban rejlik, hogy itt további olyan saját fejlesztésű összetevők is vannak a palettán, amelyek hatékonyan tudják feltölteni és kiegyenesíteni a szarkalábak gödreit, vagy a szem alatti karikákat. A BIOSKINUP™ CONTOUR 3R egy természetes anyagokból kreált bőrfeszesítő, az ARGIRELOX™ PEPTID a ráncok feltöltéséért és az arcizmok ellazításáért felelős, méghozzá azért, hogy ezzel csökkentse a ráncok megjelenését. Az EYESERYL® PEPTID pedig egy olyan anyag, amely kifejezetten a szem alatti karikák csökkentése érdekben dolgozik a szérumban, méghozzá úgy, hogy csökkenti az ödémásodást és a nyirokkeringést javítja – elvégre lényegében ezek felelősek a szem alatti karikák megjelenéséért.

A hatóanyagok ismeretében talán már nem olyan meglepő, hogy mennyire jótékony hatása van egy ilyen terméknek, amiben sikerült egyesíteni az egyes problémákra való megoldásokat. A szarkalábak elűzése szerintem rendkívül egyszerű ezzel a módszerrel, hiszen tényleg csak annyit kell tenni érte, hogy minden reggel bekenjük a célzott területet az InstanTENSE Plus szérummal. A többit pedig elvégzi a krém maga, nekünk csak élvezni kell a fiatalos, sima bőrt. Azt gondolom, hogy erre – hiúságtól függetlenül – valahol mindenki vágyik legbelül, szóval érdemes használni a szérumot a külső-belső harmónia megteremtése céljából is – a szarkalábak elűzésén túl!