Saját pénz a saját járművemhez

Édesapám mindig is nagyon szerette a veterán járműveket. Neki is volt több motorja, amióta csak gyerek voltam, és idővel egy autót is sikerült szereznie. Persze ezek a beszerzések azért nem ilyen egyszerűen mentek, sokszor csak egy nagy romhalmazt vásárolt, amit aztán ismerősök és profik együtt újítottak fel vele, így nagyon sok hozzáadott értékkel megtoldva azt a járművet. Illetve persze ezeket érdemes is megmenteni. Már fiatal korától kezdve motorozott és a saját motorjait bütykölgette. Minden keresetéből félretett ezekre és így nagyon sok motort ki tudott próbálni, mire idősebb lett. Ez nekem is tetszett, így már korábban is igyekeztem szerezni magamnak egy hasonló motort, amire a keresetet nekem kellett előteremtenem, de ezt egyáltalán nem bántam, hiszen igen könnyen tudtam munkát keresni magamnak.

Persze a diákmunka az, ami egy fiatal esetében rendelkezésre áll, ráadásul az iskola melletti tevékenységhez is az tud hozzájárulni, hiszen sok helyen nem is lehet minden nap dolgozni, valamint nagyon rugalmasak is a munkáltatók ebben a tekintetben. Az én kutatásom, amit a megfelelő diákmunka keresésére fordítottam, a Topi Work oldalára juttatott el engem. Ezen az oldalon megtaláltam a nekem való diákszövetkezetet is, de emellett még számos diákmunka lehetőségből tudtam válogatni, miközben az egész keresési folyamat nem igényelt különösebb időt vagy energiát a részemről. Hogyan is lehetséges ez? Nos, ha valaki meglátogatja a Topi Work oldalát, akkor rájön, hogy mi is teszi igazán különlegessé ezt a szövetkezetet és ezt az oldalt. A legfontosabb maga a kínálat, amit állásajánlatokból a rendelkezésünkre tud bocsátani. Természetesen ehhez sok jó partner is kell, de ezzel rendelkeznek itt. A másik fontos része, akár egy jó webshopnál, a remek oldalkialakítás. Nem elég a sok állás, tudni kell közöttük megfelelően válogatni, ehhez pedig arra van szükség, hogy szűrni tudjuk a találatokat. Ebben nagy segítséget kapunk már a főoldalon is, ahol nem csak az aktuálisan kiemelt állásajánlatok közül tudunk válogatni, de akár a keresőt is használhatjuk. A kereső segítségével meg tudjuk adni a saját preferenciáinkat az állás irányába, a kereső pedig megoldja a többit helyettünk. Ide több szempont szerint tudunk írni, meg tudjuk adni azt, hogy milyen képesítés szerinti munkát keresünk, hogy az esetleges későbbi karrierépítési lehetőségekkel is számolhassunk. Ugyanitt a helyszín megadásával is le tudjuk szűrni a találatokat, így a munkába járás kérdése is elég hamar tisztázódni tud. Emellett meg tudjuk állapítani azt is, hogy milyen lehetőségeink vannak aszerint, hogy milyen típusú és időbeosztású munkát keresünk magunknak.

Ezekkel a szűrési lehetőségekkel tehát nem csak egy diákszövetkezetet kapunk, de egyszerre egy hatalmas adatbázis magabiztos kezelőivé válhatunk, innen pedig egyenes út vezet a megfelelő munka megtalálásához. Természetesen egy tetszetős munka kezdetleges leírása még nem lenne elég, de ezen sem kell sokat aggódni a Topi Worknél: olyan oldalakon tudunk további fontos részleteket megkeresni, amiken egységesített leírást alkalmaznak a cégek, így bebiztosíthatjuk magunkat a félreértés ellen is. Ezeknek az oldalaknak a felső részén egy kis információs kártya segít összeszedni a legfontosabb részleteket és a döntést már meg is könnyítették nekünk. A lap alján tudunk jelentkezni néhány adat és a nagyon is fontos önéletrajz megadását követően, onnantól pedig számíthatunk mindenben a Topi Work munkatársainak segítőkész hozzáállására, amiben sosem kell csalódni. Rövid időn belül már mehetünk is az új diákmunkánk helyszínére és kereshetjük is a pénzt.