Páros masszázson vettünk részt a férjemmel

A férjem autószerelő, és nagyon szereti a szakmáját. Sokszor annyira belemerül a munkába, hogy csak késő éjjel érkezik haza. Ilyenkor gyakran tetőtől talpig piszkos, mindene fáj, és nehéz vele bármiről is beszélgetni, hiszen csak bedől az ágyba és már alszik is. Reggelente elég korán kel, hogy kinyissa a műhelyt, szóval nem túlzás azt mondani, hogy csak aludni jár haza. Valamelyik pénteken, mikor kicsit hamarabb sikerült hazaérnie, leültem beszélni vele erről. Megmondtam neki, hogy egy kicsit magányosan érzem magam, hiszen alig jut idő arra, hogy megbeszéljük a nap történéseit. Közös programot is nagyon régen szerveztünk már. Ő is belátta, hogy túl sok mindent vállal be mostanság, és azt is el kellett ismernie, hogy nem tesz jót az egészségének ez a sok túlóra.

Elhatároztuk, hogy a hétvégét a kikapcsolódásnak szenteljük. Mindketten lemondtuk a már betervezett programjainkat, és azon kezdtünk gondolkodni, hogy milyen különleges dolgot csinálhatnánk együtt. Felhoztam a férjemnek a páros masszázs ötletét, ugyanis még régebben láttam valahol, hogy van ilyen lehetőség, és azóta ki szerettem volna próbálni.

A Karma Thai masszázs nevű helyen van ez a szolgáltatás – vagyis lehet, hogy máshol is van, de én ezt a szalont ismerem és szeretem a legjobban. A thai masszázs már önmagában is egy remek időtöltés, hiszen ellazít egy fárasztó nap után, és új erővel tölt fel. Nem is tudom, hogy a férjem eddig miért nem próbálta ki, de az ő életéből valahogy eddig kimaradt. Szerintem mindenkinek járnia kéne rendszeresen, akinek fontos az egészség és a jó közérzet.

páros masszázs

A páros masszázs egyébként egy nagyszerű program, ami szerintem megérdemelné, hogy minél többen tudjanak róla. Sokan kávézni vagy vacsorázni mennek egy randin, pedig össze is köthetnék a kellemeset a hasznossal – a közös időtöltést a testi-lelki feltöltődéssel. A thai masszázs ugyanis nemcsak ellazít, hanem számos jótékony hatásával segít abban, hogy valóban egészségesebbé váljunk. A Karmánál a páros masszázs ráadásul nagyon kedvező ár-érték arányban van, tehát annak sem fog problémát okozni, aki nem szeretne egy vagyont kiadni egy közös program miatt.

A páros masszázs egy dupla ágyas szobában zajlik, így együtt élhettük át a férjemmel az élményt, amit a profi masszőrök szinkronban nyújtottak nekünk. Lehetett választani száraz és olajos masszázs közül, mi az előbbit vettük igénybe. Megállapítottam, hogy együtt még jobb részt venni egy ilyenen, mint egyedül, úgyhogy elhatároztam, hogy legközelebb is valakivel fogok jönni. Újabban ráadásul lehetőség van páros csomag kiválasztására is, melynek során extra luxusban lehet részünk. A kényeztető csomag a masszázson kívül gyümölcskosarat és pezsgőt is tartalmaz, de a luxus csomag még ennél is tovább megy. Ehhez rózsaszirmok és csokiszökőkút is tartozik, úgyhogy akinek a másfél órás profi masszázs nem lenne elég, azt annak befejeztével még további élvezetek várják.

Azt hihetnéd, hogy a páros masszázst biztos csak szerelmespároknak találták ki, egyfajta luxus randiként. Ez azonban korántsem igaz, hiszen bárkivel együtt kipróbálhatod, legyen az családtag, barát vagy barátnő. Szerintem tökéletes időtöltés bárkinek, aki szeretne elvinni valakit egy csodálatos kikapcsolódásra. Biztos vagyok benne, hogy mindketten évekkel fiatalabbnak és sokkal frissebbnek fogjátok érezni magatokat a masszázs után.

Ha Te magad nem szeretnél részt venni ilyesmin (bár nem értem, miért ne akarnál), akkor arra is lehetőség van a Karma Thai masszázsnál, hogy valaki mást megajándékozz az élménnyel egy utalvány formájában.