Old timer és pöttyös ruha

Mindenki tele van álmokkal és vágyakkal. Én például mindig is rajongtam a csodálatos régi veterán autókért, közelebbről az old timerekért. Ezenkívül szenvedélyesen szeretem a nőies, klasszikus ruhákat. Ebből fakadóan álmaimban ezt a két vágyat összevariálva leginkább egy nyitott tetejű old timeren elnyújtózva, rózsaszín pöttyös ruhában tudom magam elképzelni, úgy, hogy menet közben csak úgy lobog a vörös hajam, és minden járókelő utánam fordul.

A veterán autók iránti vágyamat nem tudom, hogy mikor sikerül realizálni, de a csodálatos ruhák iránti rajongásomat egy jó barátnőm és egy csodálatos nőiruha webshop segítségével azt hiszem, hogy meg tudom valósítani.

A barátnőm ugyanis nemrégiben hívta fel a figyelmemet a dresspack használtruha webáruházra, ami egy igazi nőiruha webshop. Természetesen a női ruhákon kívül itt férfi ruházat, valamit kislány és kisfiú ruházat, valamint kiegészítők széles skálája is megtalálható, ám én természetszerűleg a női ruházatra fókuszálok.

Tehát az én olvasatomban ez a nőiruha webshop egy igazán hiányt pótló kereskedés, hiszen megkíméli a vevőket a sorban állástól és a kényelmetlen válogatástól. Mindemellett pedig kényelmes, válogatós vásárlással és pénztárcabarát árakkal ajándékozza meg a vásárlóit.

A dresspack.hu oldalán igazán élvezetes a női ruházat vásárlása, hiszen roppant egyszerűen válogathatunk, ugyanis a ruhadarabokat teljesen szétválogatva, csoportosítva is megtalálhatjuk, úgymint: felsők, egész ruhák, nadrágok, szoknyák, kosztümök, kabátok, dzsekik, fehérneműk, fürdőruhák és alkalmi ruhák.

A választék különlegességét az is adja, hogy nagy valószínűséggel előfordulhat olyan eset, hogy egyes ruhadarabokból csupán egy-egy darab található a webáruházban. Emiatt, ha úgy érezzük, igazi kincsre leltünk, jobban tesszük, ha minél előbb megrendeljük, mielőtt más elhappolná előlünk.

A vásárlást tovább könnyíti a weboldal bal oldali felületén található menüsor, mely különféle szűrőket tartalmaz. Ezeknek a használatával beállíthatjuk a ruhák méretét – XS-től egészen XXXL plusz méretig. Ezenkívül beállíthatjuk a minőségi mutatókat is, mint: új és outlet, újszerű, valamint jó állapotú ruhákat különböztethetünk meg. Emellett lehetőség van az anyagösszetétel szerinti válogatásra is, mely a pamuttól a modálig, acetátig, selyem és lurex anyagig, vagy éppen a szőrméig terjedve rengeteg anyagot felölel. Ezenkívül viseletekből is válogathatunk: otthoni, alkalmi, sport, illetőleg utcai megoldásokat, valamint a színre történő kereséssel is roppant széleskörű kínálatot találunk: a türkiztől az aranyig, a rózsaszín, bézs, drapp, valamint áttetsző modellekig. Ezenkívül lehetőség van gyártóra rákeresve is válogatni.

Ha első látásra beleszeretünk egy modellbe, akkor a fotójára rákattintva kinyílik a termék adatlapja, melyen tájékozódhatunk az adott ruházat minőségéről, anyag összetételéről, méretéről, valamint súlyáról is.

Ezek után már elmondhatom, hogy nagy álmom megvalósításához a pöttyös ruha megtalálása szinte borítékolható, úgyhogy most már csak az old timer miatt fájhat a fejem.