Mindig is szerettem a műszaki cikkeket olvasni

Olyan családban nőttem fel, ahol mindig mindent magunknak kellett megoldani, beleértve a ház körüli tevékenységeket, mint villany-, autó-, mosógépszerelés stb. Így egy olyan férfivé váltam, aki habár olvasta a különböző műszaki magazinokat, sosem kérte szakemberek segítségét. Minden műszaki tartalmú cikk számomra azért volt érdekes, mert megtudhattam belőle milyen újítások vannak és így be tudtam szerezni hozzá a megfelelő alkatrészeket. Alapjáraton szerettem barkácsolni, habár sokszor lusta voltam nekifogni a tönkrement dolgok megjavításának vagy ha a feleségemmel elterveztük, hogy csinálok egy kisasztalt a nappaliba, akkor azon is sokat rágódtam, és akár egy év is eltelt anélkül, hogy a kisasztalnak nekiláttam volna. Természetesen a feleségem ezt sosem nézte jó szemmel, de annyira nem törődtem ezzel.

Nem olyan rég egy didergős téli napon nem akart működni az egyik radiátorunk, nyilván ezt nem hagyhattam annyiban, rögtön neki is álltam szerelgetni, de hiába csináltam vele bármit, nem akart rendeződni a probléma. Mivel nem fagyhattunk meg -30 fokban, ezért muszáj voltam szakember segítségét kérni. Sokáig küszködtem ezzel, csorbát szenvedett a büszkeségem is ezáltal, de azt én is beláttam, hogy ilyen szélsőséges időjárásban nem sokáig tétlenkedhettem. A feleségemet kértem meg rá, hogy keressen valakit az interneten, még megnézem a többi radiátort, hátha okosabb leszek. A feleségem nemsokára egy cetlivel a kezében jött oda hozzám, amire azt írta, hogy Víz Gáz Fűtés Szerelő 24. Csak néztem rá értetlenül, hogy ez meg micsoda, ő pedig azt mondta, hogy keressek rá neten, és ha szimpatikus, akkor hívjam fel őket. Mint kiderült a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 szavak mögött egy profi csapat tevékenykedik, akik víz-, gáz-, fűtésszereléssel és duguláselhárítással foglalkoznak. A honlapon szerepel, hogy foglalkoznak radiátorszereléssel és cserével is, habár reméltem szóba sem fog kerülni a csere, mivel az már túllépné a költségeket, de nem szeretnénk tovább maradni ebben a hidegben, így hát felhívtam őket, hogy gondunk van a radiátorral, így szeretnénk, ha minél hamarabb ki tudnának jönni hozzánk. El is felejtettem megnézni, hova valósi a szerelőcsapat, de szerencsémre belefértünk a kiszállási körzetükbe, így 1-2 órán belülre ígérték, hogy jönni fognak. Nincs mit tenni, addig jól beöltöztünk a feleségemmel, hogy nehogy megfázzunk.

Körülbelül fél óra telt el a telefonbeszélgetésünk óta, amikor is csöngettek, hogy megérkeztek megszerelni a radiátort. Miközben nézegették mi lehet a gond, figyeltem őket, nehogy valamit elrontsanak, nehéz volt elfogadnom, hogy most nem én szerelek, hanem idegenek veszik ezt a problémát a kezükbe. A szakemberek közölték, hogy nem a radiátorral lesz a probléma, hanem valahol a fűtésrendszerrel van valami gond, amit megnéznének bővebben, hogy aztán neki is lássanak megoldani. Sajnos a rozsda elkezdte megenni a csőrendszert amelyet ki kell cserélni. Nem volt kellemes ezt hallanunk, mert ezt nem tudták rögtön megoldani, így ideiglenesen ki kellett költöznünk a házból a szüleim házába, addig amíg meg nem csinálták a fűtésrendszerünket, hiszen nem szerettünk volna szétfagyni.

Azóta vissza is költöztünk és minden remekül működik, hála a vizgazfutesszerelo24 csapatának, hogy ilyen gyorsan reagáltak és segítettek, még úgy is, hogy félre sikerült informálni őket és nem a radiátor, hanem más volt a probléma forrása.