Megtudtam, hol lehet jó fagylaltgépeket kapni

Imádom a műszaki dolgokat. Aki ismer, tudja, hogy bármilyen gép összeszerelése vagy szétszerelése lázba hoz, ezért dolgozom most villanyszerelőként. Előző héten éppen egy cukrászdába hívtak ki minket, ahol szerelés közben azt néztem, hogy milyen jó kis fagylaltgép van az üzletben. – Hol lehet ilyen menő kis fagylaltgépet venni? – kérdeztem kíváncsian az üzletvezetőt. – Mi az Rdealeren vettük, ahol a fagylaltgép árak egészen jók egyébként. – válaszolta.

Na, így keveredtem az rdealer.hu oldalára.

Ha vendéglátásban dolgoztok, már simán lehet, hogy ismeritek is az Rdealert. Elvégre már régóta jelen vannak a piacon, és a legminőségibb konyhai gépeket árulják relatíve jó áron. Nyilván van, aki rögtön sokallni fogja, de ilyenkor azt szoktam mondani, hogy egy ilyen kaliberű gép valójában befektetés, tehát nem a legolcsóbbat érdemes venni belőle. De talán ezzel nem is mondok újdonságot.

A főoldalon rögtön szembejöttek velem a pizzakemencék és háttérhűtők, azonban engem akkor a fagylaltgép árak érdekeltek. Nem kell sokat vesződni a kereséssel, elég ha a termékek résznél kikeresitek a fagylaltgépeket, és arra rákattintva már mindent kihoz az oldal. Ahogyan az üzletvezető is mondta, az Rdealernél valóban rengetegféle készülék érhető el, több mint 120 darabot találtam elsőre. Persze ezeket rendezni is lehet, úgyhogy én megnéztem, melyik a legnépszerűbb, mivel én hiszek benne, hogy a népszerűség a minőség mutatója is. A Coldline nevű márkáról még sosem hallottam műszaki érdeklődésű emberként, de az első jó pár találatot az ő termékeik adták. És így már képbe is kerültem a fagylaltgép árakkal kapcsolatban, ugyanis ezekhez mind oda is volt írva, mennyibe kerülnek. Két millió forint körül nézegettem – ahogyan láttam, az egy átlagos fagylaltgép árnak mondható. Az egyik darab különösen megtetszett, az, amelyik tálcás fagylalt sokkolónak volt írva, és amelyik vízhűtéses rendszerrel működik.

Nyilván rozsdamentes termékről van szó, amit könnyű tisztítani, és egy érintőképernyős kijelzőn keresztül vezérelhető. És itt jött a számomra is érdekes műszaki része a dolognak: a sokkoló egy úgynevezett maghőmérővel működik, ezáltal a fagyasztás teljesen automatikusan történik. A szigetelés 60 mm vastagságú, és könnyen cserélhető mágneses hűtőgumi van benne. Mindezek az információk nekem sokat elárultak, legfőképp azt, hogy ez bizony egy nagyon jó kis fagylaltgép, ami ár-érték arányban is egészen megéri.

fagylaltgép árak

De emellett persze nem csak sokkolók vannak az Rdealernél. Vannak kombinált fagylaltgépek az Icetechtől (róluk már hallottam), amelyek már LCD érintőképernyős vezérlővel és WIFI kapcsolattal vannak felszerelve, és bizonyos előre előre beállított programokkal is üzemel. És persze azért kombinált, mert főz és fagyaszt is.

És hogy mi kapható még az rdealer.hu fagylaltgép keresésére? Hát fagylaltvitrinek! Ezek is mind új termékek, melyekről minden specifikációt megtaláltok a weboldalon.

Viszont használt termékek is vannak (például Carpigiani lágyfagylaltgépek vagy fagylaltfőzők), amelyek a fagylaltgép árakat tekintve még jobban megérik, hiszen jóval olcsóbbak ezek a berendezések, úgy, hogy közben teljesen jól működnek még.

Azt meg már meg sem merem említeni, hogy még jégkásagépek is vannak a webshopban, szintén jó áron. Ezek működéséről egész sokat megtudtam a részletes termékleírásnál-

Ugyan nem kell nekem most fagylaltgép vagy jégkásagép, de a műszaki érdeklődésem miatt minden terméket rendesen átnéztem az rdealer.hu-n. Meg kell, hogy mondjam, ők egy korrekt cégnek tűnnek, a fagylaltgép árak pedig egészen jók náluk.