Megleptem apukámat egy vicces mérnök pólóval

Korábban meséltem már arról, hogy apukám villamosmérnök végzettséggel rendelkezik. Most nem pattant ki semmilyen extra megoldandó műszaki dolog a fejéből, teljesen másról fogok mesélni.

Hamarosan születésnapja lesz, és bár nem igazán érdekli az ajándékok, találtam egy olyat, ami mellett ő sem fog elmenni szó nélkül. Kis apróság tudom, de szerintem nagyon jó kis ajándék lesz egy ilyen vicces mérnöki póló apukámnak.

Miről van szó?

A lolmarkt hu kínálatát böngészve megakadt a szemem egy nagyon vicces mérnököknek való pólón, amin percekig nevettem. Biztosra veszem, hogy apukám is hasonlóan jó ízűt fog nevetni.

Ha nem ismered, a lolmarkt hu egy olyan webáruház, ahol több mint ezer póló közül lehet választani. Nem viccelek, tényleg ilyen sok póló található a kínálatban. Van ami érzelmesebb, más pedig nagyon szórakoztatóra sikerült felirattal van ellátva.

De ami még eszméletlenül király, hogy csak a kínálatból lehet választani pólót, lehetőség van arra, hogy saját mintát nyomjanak a megvásárolni kívánt pólóra. Ez mennyire szuper már?

Most az egyedi póló nyomtatásra nem volt szükség, sikerült a kínálatból megtalálnom az igazit, de egyszer biztos kitalálok valami nagyon egyedi megoldást is. Azt olvastam, hogy ebben egyébként segítenek is, így még az is lehet, hogy beszélek velük a lehetőségekről.

Az én választásom a mérnöki problémamegoldás pólóra esett, de mérnök témában volt még ügyes mérnök feliratú póló is. Férfi és nőkre szabott pólót egyaránt kínál a póló webshop.

Azt vettem észre, hogy a színkínálat pólónként változó lehet, és még azt tapasztaltam magamon, hogy van olyan, ami egyik színben nem jött be annyira, de másik színben nagyon jól mutatott, így szerintem érdemes minden színben megtekinteni a kiszemelt pólót.

Persze gondolhatjátok, amellett, hogy pikk-pakk leadtam a megrendelés a weboldalon, végül néhány szuper jópofa női póló is bekerült a kedvencek közé. Amikor megérkezett az apukámnak kiválasztott mérnök vicces póló, már egyből éreztem, hogy milyen szuper anyagból készült, és látszott az is, hogy a rányomott minta is tartósan ott fog maradni a póló. Így a saját magamnak kedvencekbe rakott pólókra biztos, hogy hamarosan mindenképp le fogok csapni.

Az oldalt nem rég a barátnőm ajánlotta, ő már többször rendelt a barátjának mindenféle egyedi pólót. Ahogy közeledett apukám születésnapja, adta magát, hogy első körben ezen a barátnőm által ajánlott oldalon nézzek szét. Mekkora mázli nekem, hogy bejött az ötlet, és ilyen szuper ajándékkal köszönthetem apukámat!

Amit még muszáj leírnom az oldallal kapcsolatban, hogy milyen gyorsan meghozták a megrendelt csomagot! Az oldalon láttam én, hogy akár 1-2 munkanap alatt megérkezhet, de nem gondoltam komolyan, hogy ezt tényleg tudják is tartani. De végül a rendelés leadását követő munkanapon már meg is jelent a futár a házunk előtt.

Most mennem kell, még a tortával kapcsolatos ügyintézés hátra van, ezt nem tudtam az oldalról megrendelni, de nagyon jó ötleteket kaptam ott a torta mintájához is.