Megalapítottam a műszaki cikkekkel foglalkozó cégemet

Gyerekkoromban nem voltam egy kifejezett műszaki zseni. Szerettem építőkockákkal játszani, de a valós barkácsolás már nem érdekelt annyira. Ebben talán az is szerepet játszhatott, hogy édesapám sokszor nem igazán érthetően magyarázta el a dolgokat. Mindig gyorsan le akarta rendezni, vagy inkább az ő igaza szerint menni, emiatt pedig nem volt sok terem arra, hogy felfedezzem, én miként oldanám meg a problémámat.

Szerencsére ez nem maradt így örökre. Egy évvel ezelőtt körülbelül, át kellett költöznöm Pesten egy új helyre, ahol nem voltak bútoraim. Vettem ezért párat magamnak, az összeszerelés azonban rám maradt. Elsőként nagyon össze voltam zavarodva, még a csavarhúzót is nehezen használtam. Szép lassan azonban, mivel a saját tempómban tudtam haladni, egyre ügyesebb lettem. Azóta pedig már rengeteg dolgot összeszereltem és pont ez a kis lökés kellett ahhoz, hogy a barkácsolás is az életem része legyen.

Azt szerettem volna, hogy mások se maradjanak ki ebből az élményből, csak azért, mert nincsenek elég jól informálva arról, hogy az adott feladat elvégzéséhez mihez lenne szükségük. Ezét elterveztem, hogy megalapítok egy céget, ami segítséget tud nyújtani az összezavarodott barkácsoló analfabétáknak. A cégalapítás egy költséges dolog, plusz kell egy megbízható hely, ahol minden ezzel kapcsolatos ügyet el lehet végezni. Ez lett nekem a Topcégalapítás oldala.

Egy csendes délutánon jutott eszembe ez az ötlet és rögtön megnéztem neten, hogy milyen cégalapítós lehetőségeim vannak. Az elsők között láttam meg az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratot. Rögtön érdekelni kezdett, hiszen nem véletlenül volt ilyen előkelő helyen a találatok között. Rá is kattintottam erre az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra és szép lassan megismerhettem a Topcégalapítás szolgáltatását.

A kezdőlapra belépve már érezhetjük, hogy a hely nagyon profi. Minden úgy van kialakítva, hogy a lehető legegyszerűbben át tudjuk látni. Akik konkrét céllal jöttek fel az oldalra, azoknak olyan menüpontok állnak rendelkezésükre, amelyek segítségével nagyon gyorsan le tudják szűkíteni az információt arra a halmazra, ami őket érdekli. Engem azonban nagy általánosságban érdekelt a cégalapítás menete, így nekem csak a kezdőlapon kellett lefelé tekernem.

Egy egyszerű görgetéssel megtudhatunk mindent, amit érdemes tudni a Topcégalapítás szolgáltatásáról. Kifejezetten méltányos áron dolgoznak, ráadásul a cégalapítás procedúrája ingyenes, ha székhelyszolgáltatás szolgáltatást is igénylünk náluk. Ahhoz, hogy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban tájékozódni tudjunk, nem kell órákon át olvasnunk. A Topcégalapítás oldalán található szöveg kifejezetten olvasmányos, és emellett nagyon tömör. Ez a kombináció szerintem az ismertetőjegye egy olyan cégnek, ami tudja, hogy mit csinál.

Az elérhetőségek után sem kellett nagyítóval kutatnunk. Könnyedén rátaláltam a telefonszámukra és az e-mail címükre. Rengeteg oldalon már ez is egy kifejezetten nehéz művelet, úgyhogy örültem, hogy a Topcégalapításnál ezt ilyen könnyedén le tudtam rendezni. A másik probléma pedig azután szokott jönni, hogy megtaláltuk a telefonszámukat. Mégpedig az, hogy nem veszik fel. Ez azonban egyáltalán nem jellemző a Topcégalapítás oldalára. Az ügyintézők emellett nagyon kedvesek és mindig készen állnak arra, hogy megválaszolják a legbutább kérdéseinket is. Nem ütköztem semmi gondba az ügyintézés alatt. Mindent betartottak, amit ígértek és így nemsokára egy új cég tulajdonosa lehettem. Azóta is tartom velük a kapcsolatot és, ha bármi problémám volt, sosem haboztak segíteni nekem. Nagy szerencsém volt, hogy rátaláltam az “(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra.