Mai téma: a Gumi Diszkont

Egy műszaki magazin szerkesztője vagyok, immár 6. éve. Sosem unom meg ezt a témát, így szerencsés vagyok, hogy nagyon otthonosan mozgok benne. Mondhatom, hogy a munkám egyben a hobbim is. A téma erre a hétre az abroncs lesz, hiszen közeleg egy új évszak.

Nagyon fontos tisztában lenni a járművünk abroncsával. Az pedig talán egy még inkább fontos kérdés, hogy honnan szerezzük be az abroncsokat. Az oldal, amit én ajánlani tudok az a Gumi Diszkont. Ez egy remek abroncs webáruház, nem csak autósoknak! Ugyanis vannak abroncsok személyautóra, terepjáróra és kisteherautóra is. A honlapon részletesen le van írva minden, amit érdemes tudni az abroncsokról. Vannak hasznos információk, jó tanácsok, szigorú szabályok is, így javasolt mindenkinek átfutni az oldalt. Továbbá mivel a választék hatalmas, remek kereső és szűrő panel található a webshopban, így mindenki megtalálja amit keres.

Érdemes tudni néhány dolgot a Gumi Diszkont oldalról, amelyek majd meggyőzik a hezitálókat, hogy miért ezt a céget válasszák. Ilyen például a hatalmas választék. Több, mint 30 000 féle abroncs közül lehet választani. A rendelést házhoz is szállítják, az abroncsok darabját 1690 forintért. Amennyiben az ember 4 db-ot rendel, már a következő munkanapon meg is kaphatja. Azonban van lehetőség személyesen is átvenni a rendelést, méghozzá Miskolc városában. A cég 100%-ban magyar tulajdonban van, és már lassan 20 éve szereplői a piacnak. A gumik értékesítésén kívül még foglalkoznak szereléssel is. Továbbá minden tőlük vásárolt abroncsra pénz visszafizetési garanciát vállalnak.

A következő számban az F1 lesz a téma és a jövőre érkező új autó, valamint esik majd szó a pilóták 2022-es szezonra való szerződéseikről is.