A veterán és a céges autók bérlésénél is fontos a jó ár-érték arány

Imádom a veterán autókat, na de ki nem? Egyrészt a gyerekkoromra emlékeztetnek, másrészt pedig akik szeretik a retro dolgokat, azokat gyakran elkapja a nosztalgia és kijelentik, hogy régen minden jobb volt. Persze manapság azért inkább egy modern, villámgyors autóban száguld az ember a munkába, mert időközben nagyon is felgyorsult minden.

Az internetről megtudtam, hogy bérelni is van lehetőség veterán autókat különböző rendezvényekre, főleg az esküvőkön népszerűek. Ami persze nem olcsó. De ha belegondolunk, a céges autóknál a tartós autóbérlés ugyanúgy megterheli a költségvetést, csak az nem mindegy, hogy milyen mértékben. A flottakezeles.hu ezért különböző pénzügyi megoldásokat kínál a vállalkozásoknak attól függően, hogy pontosan mi célból és milyen céges autóra van szükségük.

A tartós autóbérlés mellett ugyanis hitel vagy lízing útján is beszerezhetjük a szükséges gépjárműveket – világít rá a flottakezeles.hu. Cikkükben részletesen leírják mindhárom finanszírozási forma ismertetőjegyeit, illetve azt is, hogy az ÁFA leírásának szempontjából mely esetben járnak a legjobban a szolgáltatást igénybe vevő céges ügyfelek.

tartós autóbérlés

Bár a flottakezeles.hu honlapjáról részletesen tájékozódhatunk ezeken túl például a zárt és nyílt végű lízing közötti különbségekről is, a cég személyre szabottan ajánl különböző csomagokat a hozzájuk forduló cégeknek. A megtérülés mértékét ugyanis csak precíz, mindenre kiterjedő számítási modellek alapján lehet meghatározni, ezért mindenképp érdemes felvenni velük a kapcsolatot a weboldal űrlapjának segítségével. Kisvállalkozások is kérhetnek ajánlatot, akár már 3 db céges autóval is, a flottakezeles.hu nekik is segíthet megtalálni a legjobb megoldást.