A veterán autók és az elektromos kerékpárok közti párhuzamok

A veterán autókat mindig is megcsodáltam, ha volt olyan szerencsém, hogy az országúton szembejött egy velem. Ezek tényleg nagyon ritka esetek voltak, és inkább csak akkor láthattam ilyen járműveket, ha a városunkban éppen veterán autó kiállítás volt, vagy ha éppen megláttam egy veteránautó konvojt, ami feltehetően egy másik kiállításra igyekezett.

A kerékpárokkal már egészen más a helyzet. Bár köztük is találhatunk veterán darabokat, azért a kerékpároknál inkább az a prioritás, hogy minél könnyedebben guruljon. A könnyebb gurulásnak pedig a modern, ergonomikus formák és ha a sportos életmódot félretesszük, akkor az elektromos meghajtás a feltétele.

Akármelyik fajta kerékpár mellett döntünk, a megfelelő, megbízható kerékpárbolt kiválasztása döntő fontosságú. Mivel én nagyon fontosnak tartom a minőséget, ezért hatalmas megkönnyebbülést jelentett számomra, mikor rátaláltam a motorbolt.co.hu webáruházra.

Azon kívül, hogy ez a webáruház hagyományos kerékpárok, elektromos kerékpárok széles választékával várja a megrendelőket, még motoros felszerelésekkel, kerékpár alkatrészekkel, gumikkal, bukósisakokkal, motoros ruházattal és táskákkal is várja az érdeklődőket.

És ha valaki azt gondolta volna, hogy a mai világban nem létezhet online kerékpárbolt, az hatalmasat tévedett! Elég csak rámenni a Viczai Kft. működtetésében álló motorbolt.co.hu oldalra, és mindenki meggyőződhet arról, hogy nagyon is működőképes a kerékpárbolt, mint online webáruház is.

Amennyiben valaki kerékpárt rendel a cégtől, úgy azokat összeszerelve és üzembe helyezve szállítják le a részére. A szállítási idő általában egy nap, a szállítási idő pedig 2 és 7 napot tesz ki.

Az is előfordulhat persze, hogy valaki túlságosan furcsának találja, hogy a kerékpárját postán adják fel, és egy csomagküldő szállítja ki a megadott címére. Ha valaki így érez, az visszatérhet a hagyományos megoldásokhoz is. Ez ebben az esetben tulajdonképpen azt jelenti, hogy a megrendelt kerékpár, vagy éppen alkatrész, egyszóval minden, amit csak a motorbolt.co.hu forgalmaz, és rendelhető, az személyesen is átvehető náluk, a Dunaföldváron található üzletükben.

Van az a régi mondás, hogy cipőt a cipőboltból. Ezt a kerékpárokra levetítve úgy is mondhatnánk, hogy kerékpárt meg a motorbolt.co.hu-tól. Emellett a kijelentés mellett több megdönthetetlen tény is tanúskodik. Ha valaki példának okáért felmegy a motorbolt.co.hu weboldalra, és a menüsorból lenyitja a “kerékpárok” fülecskét, az abszolút aláírja az előbbi kijelentés hitelességét. Női és férfi trekking, cross, városi és a teljesség igénye nélkül – gyerek, országúti és fitness kerékpárokat találunk a “hagyományos” kerékpárok kínálatában.

A választékban előkelő helyet foglal el a méltán népszerű magyar gyártó és forgalmazó, a Koliken is; trekking kerékpárokkal, Mtb kerékpárokkal, gyermek kerékpárokkal, futóbiciklikkel, városi kerékpárokkal valamint fixikkel.

A Neuzer ektromos kerékpárokkal, Mtb kerékpárokkal, cross és országúti, fitness, city, soul és gyermek kerékpárokkal képviselteti magát.

Természetesen nem maradhat ki a kínálat sorából az örök klasszikus a Csepel kerékpár sem.

A legendás magyar márkából utánfutók és trailerek, gyermek, férfi, deepspace, rapid, royal, torpedo és blackwood modellek széles választéka áll rendelkezésre.

Egy minőségi, magára igazán valamit is adó kerékpárbolt elképzelhetetlen kerékpár gumik forgalmazása nélkül. Épp ezért a motorbolt.co.hu sem engedett a 48-ból, és kerékpár gumikból is széles és reprezentatív választékot tart fenn.

Ennek megfelelően Mtb, terepkerékpár gumik, városi, tracking, országúti, gyermek kerékpár, elektromos kerékpár, BMX, freestyle kerékpár, cruiser kerékpár gumi és megtalálható náluk – természetesen a teljesség igénye nélkül, hisz napestig lehetne sorolni a különféle fajtákat.

Idézőjeles „hosszas tépelődés” után arra jutottam, hogy a veterán autók és a kerékpárok közötti vacillálásom egyértelműen a kerékpárok javára dőlt el.