A garázs után az udvar következett az életemben

Egy időben a veterán kocsimat óvtam mindennél jobban a világon. Ezért aztán a garázsomra is önmagában több pénzt költöttem, mint a ház és kapcsolódó részei bármelyikére. Mert azt akartam, hogy a kocsi tökéletesen komfortos körülmények között legyen tartva, hogy megóvjam például a rozsdázástól. Csak később jöttem rá, mennyi hátrányt szenvedett a család az én veterán autóimádatom miatt.

Viszont, amikor megtaláltam a kulteriarnyekolo.hu weboldalt, rájöttem, hogy mennyi opcióm lehetne, hogy mindünk számára élhetőbbé tegyem a közös lakóhelyünket. Ez volt az igazi felvilágosodás számomra, aminek az egész család nagyon örült. Ott ugyanis nem csak terasztető ötletek vannak bőséggel, de más ötletek is szembejönnek a weboldalon. Amelyek azért is jók, mert az olvasásuk megvilágítja, hogy mennyi dolgot nélkülöztünk eddig, amit nem lett volna muszáj. (Gondolok itt most a saját családomra elsősorban)

De a terasztető ötletek az összes közül a legjobban ihlettek meg engem. Már a cím is vonzó a linkelt aloldalon: terasztetővel a kertünk az otthonunk része lesz! Mert sokan elpazarolják telkük adottságait. Sokan nem aknázzák ki a benne rejlő lehetőségeket. De a kulteriarnyekolo.hu segít abban, hogy a kültér utolsó négyzetcentiméterét is jól hasznosítsuk.

Az egész weboldal alapból nagyon vonzó, a mögötte álló csapat kiemelkedőt nyújt a velünk való kommunikációban, és még egyszer mondom: ötletekben, megoldásokban nincs hiány.

A legjobb kivitelezőket közvetítik ki nekünk továbbá, szóval a kulteriarnyekolo.hu-n nem csak beszerzésben segítenek, meg az ötletelést könnyítik meg, hanem az első lépéstől az utolsóig segítenek otthonunk eddig elfeledett részeit újjá varázsolni és megtölteni tartalommal.

Nem csak egyszerű felújításokról, modernizálásokról van persze csak szó. És nem is csak annyi a lényeg, hogy lesznek új funkciók. Egy új élettér lesz az, amire ráeszmélhetünk az otthonunkban. Rájövünk, hogy sokkal nagyobb területet birtoklunk és ezáltal lakhatunk be és hasznosíthatunk. Ha velük működtök együtt egy olyan utazásban lehet részetek, ami felér talán egy költözéssel is. Egy költözéssel egy nagyobb és szerethetőbb élettérbe!

terasztető ötletek